Η Kenny Racing Greece συμμετείχε ως χορηγός στο 5th Meteora Mtb Race 2022, που διεξήχθη στη μνήμη του ποδηλάτη Βασίλη Ευσταθίου, την Κυριακή 22 Μαϊου 2022.

Ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας “5th Meteora MTB race 2022- Βασίλης Ευσταθίου” πραγματοποιήθηκε για πέμπτη χρονιά στα Μετέωρα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συνδιοργανωτές ήταν οι: «Cycling Hellas»,  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Μετεώρων και Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας. Τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε ο “1ος Πανελλήνιος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας Αστυνομικών Ελλάδας”. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο Βασίλη και στην οικογένεια του.

Πλήθος αθλητών και θεατών κατέκλυσαν την Πλατεία Καστρακίου και απόλαυσαν έναν όμορφο αγώνα, μια άρτια διοργανωτικά εκδήλωση σύμφωνα με τις εντυπώσεις που κατεγράφησαν. Με ρεκόρ συμμετοχής 500 και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα, δόθηκε τμηματικά η εκκίνηση όλων των κατηγοριών κάτω από την μοναδική θέα των ιερών βράχων.

Οι ποδηλάτες διαγράφοντας τις κυκλικές διαδρομές των 17 και 32 χιλιομέτρων μέσα από συνεχή πολύ τεχνικά δασικά και λίθινα μονοπάτια, υψομετρικά που έφταναν τα 1000 μ., με κλίσεις και σκαμπανεβάσματα να κυμαίνονται σε πολλά σημεία της διαδρομής, απόλαυσαν την ποικιλία φυσικού τοπίου και θαύμασαν τους βράχους των Μετεώρων που εκτείνονταν στο μεγαλύτερο μήκος της διαδρομής και τερμάτισαν στο αρχικό σημείο εκκίνησης.

Στον αγώνα είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος ερασιτέχνες και χομπίστες ποδηλάτες μαζί με τους δυνατούς αθλητές ορεινής ποδηλασίας όλοι όμως γεύτηκαν τη χαρά του τερματισμού δηλώνοντας τιμητικά λόγια και εντυπώσεις για τη διοργάνωση του αγώνα!

Πρώτος όλου του αγώνα (32χιλ) στην γενική κατάταξη με χρόνο 1:34 αναδείχθηκε ο Πρωταθλητής ποδηλασίας Πετρίδης Θεοδωρής, πρώτη γυναίκα στην ίδια διαδρομή ήταν η Λάβαρη Ελευθερία με 2:15 και πρώτος στα 32 χιλ του Πανελλήνιου Αγώνα Αστυνομικών όπου νικητής αναδείχθηκε ο Πλόκας Ηλίας με 1:54.

Η Kenny Racing Greece

Η Kenny Racing είναι μία γαλλική εταιρεία με αξεσουάρ αναβάτη μηχανής και ποδηλάτου, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Enduro Greece με σκοπό να προσφέρει στο Ελληνικό κοινό την τεχνογνωσία και τα προϊόντα της εταιρείας συνεχίζοντας πιστά την παράδοση και τις αξίες  που ακολουθεί έως τώρα η γαλλική φίρμα Kenny.

Οι συνεργαζόμενοι αναβάτες μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου της Kenny από τον αγωνιστικό αθλητισμό, συμβάλλουν στην εξέλιξη των προϊόντων Kenny Racing, μέσα από τις εμπειρίες τους σε αγωνιστικές δοκιμές. Με αυτή την πολύτιμη γνώση η Kenny δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα τα οποία παρέχουν ασφάλεια και άνεση στους αναβάτες.