+ (30) 6983001111 + (30) 2294077186
0
0,00 
  • ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

    Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι

Kenny, τα σωστά ποδηλατικά ρούχα για κάθε περίσταση

Kenny, τα σωστά ποδηλατικά ρούχα για κάθε περίσταση

Για να απολαύσετε την τέλεια εμπειρία ποδηλασίας, χρειάζεστε εκτός από το σωστό ποδήλατο και τα κατάλληλα ποδηλατικά ρούχα.

Η εφαρμογή των ποδηλατικών ρούχων πρέπει να ανταποκρίνεται στον σκοπό και να μην σας περιορίζουν, αλλά να ενισχύουν την απόδοσή σας ως αναβάτης από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Δεν έχει σημασία αν πηγαίνετε στη δουλειά, αν απλά απολαμβάνετε τις βόλτες με ποδήλατο, αν συμμετέχετε σε έναν ποδηλατικό αγώνα ή αν πηγαίνετε ένα ταξίδι με ποδήλατο, τα ρούχα ποδηλασίας πρέπει να εξυπηρετούν τον σκοπό σας.

Ρούχα ποδηλασίας από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Τα ποδηλατικά ρούχα πρέπει να σας κάνουν να νιώθετε άνετα στο ποδήλατό σας και να σας προστατεύουν. Είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας, με ζέστη ή με κρύο, ακόμα κι αν βρέχει ή φυσά αέρας,  με τον κατάλληλο εξοπλισμό Kenny δεν χρειάζεται να φοβάστε τις ιδιοτροπίες του καιρού. Και αυτό ακριβώς έχει να κάνει με τα κατάλληλα ποδηλατικά ρούχα, που αυξάνουν την ανεξαρτησία σας από τις εξωτερικές συνθήκες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανεβείτε στο ποδήλατό σας και να πάτε όποτε θέλετε. Φυσικά αυτό ισχύει τόσο για τα ρούχα ποδηλασίας δρόμου και τα ρούχα MTB όσο και για τα ποδηλατικά ρούχα γενικά.

Αλλά ο καιρός είναι μόνο ένα από τα βασικά ζητήματα όσον αφορά τα ποδηλατικά ρούχα. Εξίσου σημαντική είναι και  η ασφάλειά σας! Στην Kenny Racing θα βρείτε κράνη ποδηλάτου, προστασία πλάτης, επιαγκωνίδες, επιγονατίδες.

Η Kenny Racing Greece σας προσφέρει τα καλύτερα ποδηλατικά ρούχα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας σε ανταγωνιστικές τιμές. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι τα ρούχα ποδηλασίας Kenny τα προτιμούν οι μεγαλύτεροι αθλητές ποδηλασίας ανά τον κόσμο.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τα κατάλληλα ρούχα για κάθε ποδηλατική περίσταση. Τα περισσότερα είδη είναι σε απόθεμα, είτε σε εμάς είτε και στο δίκτυο των συνεργατών μας, και μπορείτε να έχετε άμεσα!

Ποδηλατικά ρούχα και εξοπλισμός ποδηλάτη

Αν ενδιαφέρεστε για:

Ποδηλατικά κολάν πατήστε εδώ

Ποδηλατικά κράνη πατήστε εδώ

Ποδηλατικά γάντια πατήστε εδώ

Ποδηλατικά μπουφάν πατήστε εδώ

Προστασία αναβάτη ποδηλάτου πατήστε εδώ

Μπλούζες ποδηλασίας πατήστε εδώ