+ (30) 6983001111 + (30) 2294077186
0
0,00 
  • ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

    Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι

Γρηγόρης Τσαλαφούτας πρωταθλητής Ελλάδας στο Enduro με Kenny

Γρηγόρης Τσαλαφούτας πρωταθλητής Ελλάδας στο Enduro με Kenny

Ο αθλητής ποδηλασίας Γρηγόρης Τσαλαφούτας του ΠΓΣ Λάρισας, είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας στο Enduro, μετά από τον τρίτο αγώνα του Enduro Greek Series που διεξήχθη την Κυριακή 10 Ιουνίου 2022 στον Παρνασσό.

Η Kenny Greece είναι υπερήφανη για την κατάκτηση της 1ης θέσης από τον Γρηγόρη Τσαλαφούτα!

Με εξοπλισμό αναβάτη Kenny και με σωστή διαχείριση των δυνάμεών του, ο Λαμιώτης αθλητής απέδειξε πως δικαιωματικά του ανήκει η πρώτη θέση σε έναν πραγματικά σκληρό αγώνα, που αναδεικνύει το αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας ως επίσημο πλέον αγώνισμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση μετά τις δύο πρώτες ειδικές, κερδίζοντας στις δύο τελευταίες, από τις τέσσερις ειδικές διαδρομές του αγώνα και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2022.

Οι 197 συνολικά αθλητές που πήραν μέρος στον τρίτο αγώνα του Enduro Greek Series και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση.

Στη δεύτερη θέση, με διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου, τερμάτισε ο 19χρονος Αλέξανδρος Τοπκάρογλου, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα της κατάβασης και την τρίτη θέση του βάθρου κατέλαβε  ο Πατρινός Ελισσαίος Γουβής.

Ο Λαμιώτης αθλητής Γρηγόρης Τσαλαφούτας, διαχειρίστηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνάμεις του σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, αποδεικνύοντας πως ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος να κατακτήσει κάθε διαδρομή!

Kenny Racing το outfit των πρωταθλητών!

Ο εξοπλισμός ποδηλασίας Kenny που φορούσε ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν κατάλληλος για τις απαιτητικές συνθήκες του αγωνίσματος, προσφέροντας υψηλή προστασία, αλλά και άνεση ώστε ο αθλητής να επιτύχει τον στόχο του.

Τα κράνη ποδηλασίας Kenny είναι κατάλληλα για MTB καθώς είναι ελαφριά, άνετα και ασφαλή. Ο ρουχισμός ποδηλασίας Kenny έχει σχεδιαστεί ώστε να διατηρεί το σώμα στη θερμοκρασία που κάνει τον αναβάτη να νιώθει καλά και άνετα.

Τα προϊόντα Kenny στο στάδιο του σχεδιασμού τους ακολουθούν τις επιταγές των παγκόσμιων πρωταθλητών αγώνων σε μηχανές και ποδηλασία. Υποβάλλονται σε crash tests από τους ίδιους πριν διατεθούν στην αγορά προς πώληση.

Επιλέγοντας προϊόντα της γαλλικής φίρμας Kenny, οι αθλητές αλλά και οι χομπίστες αναβάτες ποδηλάτου, γνωρίζουν ότι επιλέγουν ανθεκτικά προϊόντα ποδηλασίας με μεγάλη άνεση και ασφάλεια.

Στο eshop μας θα βρείτε μια ευρεία ποικιλία από κράνη ποδηλάτου με υψηλή προστασία τόσο για την ποδηλασία δρόμου όσο και για την ορεινή ποδηλασία.

Επίσης, η χρήση γαντιών συνιστάται στην ποδηλασία βουνού, πόσο μάλλον σε αγώνες ορεινής ορειβασίας. Τα γάντια με ειδική επένδυση κάνουν τη διαδρομή πιο άνετη και ασφαλέστερη σε περίπτωση πτώσης.

Στη Kenny διαθέτουμε ειδικά γάντια προστασίας του αναβάτη αλλά και ρουχισμό ποδηλασίας, προστατευτικά αναβάτη, μάσκες κ.α. τα οπαία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στα καταστήματα των συνεργατών μας.