Γίνε συνεργάτης μας στα αξεσουάρ αναβάτη μηχανής και ποδηλάτου

Γίνε συνεργάτης χονδρικής στα αξεσουάρ αναβάτη μηχανής και ποδηλάτου

Αν διαθέτεις φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μηχανών ή ποδηλάτων τότε έχει νόημα να γίνεις συνεργάτης μας!

Η Kenny Greece αναπτύσσει δυναμικά το δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα με αξεσουάρ για αναβάτες μηχανής και ποδηλάτου. Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της Kenny Racing Γαλλίας, η ελληνική εταιρεία προσφέρει στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής αισθητικής και ασφάλειας.

Από το 1981, η μάρκα Kenny έχει τη θέληση να διατηρήσει την τεχνογνωσία «Made in France».  Η κατασκευή των προϊόντων γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας Kenny, η δημιουργία όμως και ο σχεδιασμός τους γίνεται εξ ολοκλήρου στο ατελιέ της, στο Amiens της Γαλλίας, τα οποία δοκιμάζονται από κορυφαίους αθλητές αγώνων μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου.

Οι συνεργαζόμενοι αναβάτες της Kenny από τον αγωνιστικό αθλητισμό, συμβάλλουν στην εξέλιξη των προϊόντων Kenny Racing. Από την εμπειρία των αθλητών σε αγωνιστικές δοκιμές των προϊόντων Kenny, λαμβάνεται η γνώση για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων παρέχοντας πάντα ασφάλεια και άνεση στον αναβάτη.

Στην Ελλάδα ομάδες, σύλλογοι και αθλητές που ασχολούνται ενεργά με το enduro και έρχονται σε επαφή με την Kenny Greece και λαμβάνουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να επιλέξουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη συμμετοχή τους σε αγώνες.

Τί κερδίζεις αν είσαι συνεργάτης της Kenny Greece;

Αν απευθύνεσαι σε δυναμικούς αναβάτες μηχανής ή και ποδηλάτου, τότε γίνε συνεργάτης μας σήμερα!

Η Kenny Greece επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου χονδρικής πώλησης και στηρίζει τους συνεργάτες της με μακροχρόνιες συνεργασίες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα γόνιμο επιχειρηματικό έδαφος με ανταγωνιστικές τιμές και προϊόντα άριστης ποιότητας, από τα οποία οι πελάτες σας θα μείνουν ευχαριστημένοι και θα ξαναγοράσουν από εσάς.

Τα προνόμια της Kenny Greece στη χονδρική πώληση αξεσουάρ μοτοσυκλετών και ποδηλάτων

Η Kenny Racing εκπροσωπείται από τον Βασίλη Μπούδρο, ιδρυτή της Enduro Greece, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης εκδρομών και μαθημάτων με μοτοσυκλέτες adventure και enduro.

Ο Βασίλης Μπούδρος συμμετέχει ενεργά σε αγώνες ράλι σε Ελλάδα, Αλβανία, Ισπανία, Μαρόκο καθώς και σε αγώνες extreme και κλασικού enduro, που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Πρόσφατα συμμετείχε στο ράλι Ντακάρ. 

Η έντονη παρουσία της Kenny Greece στο διαδίκτυο προσδίδει αναγνωρισιμότητα στη γαλλική φίρμα Kenny κατατάσσοντας τη σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες φίρμες στον κόσμο. Οι συνεργάτες του δικτύου μας λαμβάνουν από την ομάδα marketing Kenny έτοιμο προωθητικό υλικό, αυτοματοποιημένη διασύνδεση (xml) για την προσθήκη προϊόντων στον δικό τους ιστότοπο και άμεση ανταπόκριση στις παραγγελίες τους.

Επιπλέον προνόμια για το δίκτυο συνεργατών μας:

  • Διοργάνωση events σε συνεργασία με αγωνιστικούς συλλόγους μοτοσικλετιστών και ποδηλατών
  • Οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων προώθησης πωλήσεων
  • Συμμετοχή των συνεργατών μας σε μεγάλα αθλητικά events με δωρεάν προσκλήσεις

Στην Kenny Greece πάνω από όλα τιμούμε τους συνεργάτες μας προωθώντας στο δίκτυο πελάτες λιανικής που επικοινωνούν με την εταιρεία μας!

Για να γίνεις συνεργάτης της Kenny Racing Ελλάδας συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Αποστολή

Μπορείτε να παραγγείλετε από την επιχείρηση μας αν εγγραφείτε σαν πελάτης χονδρικής.

Παρακαλούμε πραγματοποιήστε την εγγραφή σας και εισάγετε τα στοιχεία σας, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά την έγκριση μας όπου θα ενημερωθείτε με νέο e-mail.

Στην συνέχεια θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο και να δείτε τις τιμές των προϊόντων μας ώστε να μπορείτε να κάνετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία.

Πατήστε εδώ για εγγραφή