+ (30) 6983001111 + (30) 2294077186
0
0,00 
  • ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

    Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι

Eξοπλισμός αναβάτη μηχανής από την Kenny

Eξοπλισμός αναβάτη μηχανής από την Kenny

Με τον εξοπλισμό αναβάτη μηχανής enduro Kenny Racing συμμετείχε στο Hellas Rally Raid η Ina Viola που κατέκτησε την 6η θέση στις γυναίκες.

Η διοργάνωση του Hellas Rally,που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα είναι μία μοναδική εμπειρία για τους αθλητές motocross καθώς περιλαμβάνει δύσκολες διαδρομές σε απομακρυσμένα βουνά και δάση.

Στη διάρκεια των 7 ημερών του Hellas Rally Raid, η καθημερινή διαδρομή είναι μεταξύ 160-250 χιλιομέτρων, το 90% αυτών είναι εκτός δρόμου. Η διαδρομή αποτελείται από τα πάντα: από πέτρες, λάσπη, σκόνη, διάβαση ποταμών, δάσος, γρασίδι, κοιλάδες κ.λπ.

Ο εξοπλισμός αναβάτη μηχανής, που συμμετέχει σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα είναι σημαντικός. Ο ίδιος θα πρέπει να νιώθει άνετα κατά την πλοήγηση και να είναι άριστα προστατευμένος σε περίπτωση πτώσης.

Εξοπλισμός αναβάτη μηχανής από την Kenny

Η συλλογή εξοπλισμού αναβάτη μηχανής Kenny περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από κράνη μηχανής, μπουφάν μηχανής, παντελόνια, γάντια, προστασίες και αδιάβροχα.

Από το 1981, η γαλλική φίρμα  Kenny έχει τη θέληση να διατηρήσει την τεχνογνωσία «Made in France».  Η κατασκευή των προϊόντων για αναβάτες μηχανής και αναβάτες ποδηλάτου  από τα μέλη της δημιουργικής ομάδας προϊόντων Kenny, που είναι πρώτα καταναλωτές, έχει σαν αποτέλεσμα  να ξέρουν τι να περιμένουν από κάθε προϊόν που δημιουργούν και τί χρειάζεται να κατασκευάσουν για να καλύψουν τις ανάγκες των αναβατών μηχανής και ποδηλάτου.

Οι συνεργαζόμενοι αναβάτες της Kenny από τον αγωνιστικό αθλητισμό μηχανής και ποδηλάτου, συμβάλλουν στην εξέλιξη των προϊόντων Kenny Racing. Από τις εμπειρίες τους σε αγωνιστικές δοκιμές, λαμβάνεται η γνώση για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων Kenny παρέχοντας πάντα ασφάλεια και άνεση στον αναβάτη.

Στο eshop μας θα βρείτε άριστης ποιότητας κράνη μηχανής, μάσκες, μπουφάν μηχανής, προστατευτικά αναβάτη, μπότες μηχανής, γάντια μηχανής κ.α.

Δείτε όλη την collection Kenny για τους αναβάτες μηχανής εδώ