Η Ιστορία μας | ΚΕΝΝΥ

Η Ιστορία μας | ΚΕΝΝΥ

Η Kenny δημιουργήθηκε το 1981 και από τότε διατηρεί την τεχνογνωσία «Made in France” Η κατασκευή των προϊόντων μπορεί να γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, η δημιουργία όμως και ο σχεδιασμός τους γίνεται εξ ολοκλήρου στα γραφεία μας, στο Amiens της Γαλλίας.

Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας αφορούν εξοπλισμό για αναβάτες μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου. Στα γραφεία της εταιρείας δημιουργούνται τα πρωτότυπα σχέδια και δοκιμάζονται για την καλύτερη εξέλιξη τους. Τα μέλη της ομάδας εξέλιξης των προϊόντων είναι πρώτα καταναλωτές με αποτέλεσμα να ξέρουν τι να περιμένουν από κάθε προϊόν και τί χρειάζεται να δημιουργήσουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οι συνεργαζόμενοι αναβάτες μας από το αγωνιστικό επίπεδο, συμβάλλουν επίσης στην εξέλιξη των προϊόντων μας. Από τις εμπειρίες τους σε ανταγωνιστικές δοκιμές, μαθαίνουμε και δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα παρέχοντας πάντα ασφάλεια και άνεση.Ομάδες από αγωνιστικά πρωταθλήματα και μη, έρχονται σε επαφή μαζί μας για να τους παρέχουμε την τεχνογνωσία μας και τα προϊόντα μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε τις ανάγκες τους και να τους προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζονται.

Από το 2019, η Kenny εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Enduro Greece με σκοπό να προσφέρει στο Ελληνικό κοινό την τεχνογνωσία και τα προϊόντα της εταιρείας συνεχίζοντας της παράδοση που ακολουθεί έως τώρα.